Je draagt waarschijnlijk liever een badpak dan een bikini want anders had je deze site niet opgezocht.
De laatste jaren hebben de badpakken een soort ‘comeback’ gemaakt en ook de aanbieders van de badpakken zien dit en zorgen er steeds meer voor dat de badpakken aan jou eisen voldoen.
Vergeet niet dat de badpakken al een hele tijd meegaan en dat alles daarmee begonnen is.. Oke is het ietwat een andere vorm, met mouwtjes en kleine pijpjes en gelukkig zijn de stoffen waarvan het gemaakt is ook stukken lichter en comfortabeler om mee te zwemmen.

Je zou er nu toch niet meer aan moeten denken om met een badpak van wol te gaan zwemmen?… (geschiedenis badpak) pfff.. Gelukkig hebben we die tijd gehad.
De badpakken van nu zijn voornamelijk gemaakt van de stoffen Lycra, Polyamide, elasthan en nylon. Het mooie van deze stoffen is dat het prettig en nauw om het lichaam zit en niet erg onbelangrijk het is zeer lichte stoffen zijn ook als deze nat worden. Daar is het allemaal om te doen, je wil immers lekker ongestoord je baantje zwemmen of gewoon aan het strand en zee genieten zonder dat je last hebt van je badpak. Daarbij is de verzorging van je badpak ook een stuk makkelijker geworden dat het wassen van wol wat meer kans heeft om te krimpen en te vervormen.

Badpakken voor iedere keuze

Je hebt nu veel keuze aan soorten badpakken die Trendy, Sexy, Sportief, Met of zonder blote rug, meer bedekkende modellen, eigenlijk is er voor iedereen wel een badpak naar je keuze te vinden.

Badpak voor iedere dame

Ook heb je niet te vergeten de modelletje die speciaal je buik wat ‘verbloemen’ en ook daarbij een corrigerende werking hebben. Voor de dames die zich niet helemaal zeker voelen over buikje.Deze corrigerende badpakken maken je optisch gezien slanker dit doordat het extra verstevigd is, zodat het buikje minder zichtbaar zal zijn. Dames met een maatje meer kunnen tegenwoordig ook hun keuze gewoon maken tussen de Trendy soorten badpakken bij verschillende top aanbieders. Daarnaast zijn er ook badpakken voor de zwangere dames te verkrijgen bij de verschillende aanbieders (op de site)

Trendy Badpak voor iedere dames

Voor de sportieve dames zijn er de sportieve badpakken van de daarin bekende merken, zoals adidas. Leuke mooie badpakken met een V-hals of ronde hals in leuke trendy kleuren, of kies je liever voor een beetje de rustige badpak met een print, streep of bloemen. Strapless, haltersluiting, soms met afneembare sluiting, voorgevormde cups,beugelbadpak, badpakjurkjes (het badpak waarvan het jurkje er simpel vanaf gehaald kan worden) met knoopjes, gesp, noem maar op keuze genoeg om Jou smaak badpak te kunnen vinden tussen de aanbieders van de modellen.

Badpakken voor ieders keus

We hebben rond dit artikeltje een aantal fotos van verschillende modellen geplaatst zodat je een idee hebt wat er zoal te krijgen is. Kijk eens bij de verschillende aanbieders rond en je zal zien dat er verrassende modellen zijn die je ongetwijfeld zullen aanspreken.