Als je op vakantie of gewoon een leuk dagje uit in het zwembad of lekker aan zee gaat, wil je zeker leuk te voorschijn komen in je badpak. Wat daarbij niet onbelangrijk dat je je prettige voelt in je badpak.
We zijn immers niet allemaal gezegend met een met een slank figuur.

De tijd dat je met een corrigerend badpak er niet uit zag is helemaal voorbij.

Tegenwoordig zijn het Trendy Kleurig Sportieve Elegante badpakken die je wat ‘zwakkere’ plekken om het maar te zeggen subtiel ondersteunen of verdoezelen.

Wat doet het corrigerende badpak nu eigenlijk?

Heel simpel geschreven gaat het om de plekken die net even wat meer aandacht nodig hebben om gecorrigeerd te worden. Zoals voorgevormde cups met eventueel een beugel geven je extra steun bij de borsten en daarbij ook comfort, dus zal het ook lekker zitten. Extra versteviging rond de buik dit zorgt ervoor dat je buik kleiner lijkt, vaak zit dit in het effect van hoe de stof van het badpak gevormd is, door het subtiele rimpeleffect aan de voorkant. Door het effect zal je buikje dus verdoezeld worden. Een andere effect van het corrigerende badpak is dat er soms zo goed als geen naden te zien zijn, dit is niet bij alle badpakken het geval.
De meeste badpakken zijn gemaakt van polyamide en elasthan en dit zijn zeer prettige stoffen die mooi blijven in het water en zo de steun behouden blijft ook in het water. Buste worden vaak met softcups ondersteund met onder de buste een band die extra steun geeft en daardoor je prettiger voelt.

Ook voor de dames met een maatje meer, vanaf maat 42, zijn er mooie Trendy badpakken.
Hier is tegenwoordig gelukkig ruime keuze tussen de trendy nieuwe badpakken, eventueel met corrigerende badpakken is de keuze breder geworden dan jaren geleden.

Zo zie je maar dat het geen belemmering hoeft te wezen om in een leuke eigentijdse trendy badpak gezien te worden en dat je je prettig voelt in je al dan niet corrigerende badpak.
Wij hebben hieronder een aantal badpakken in een collage verwerkt zodat je een idee hebt over de soorten badpakken en waar je ze eventueel kan verkrijgen.

Veel plezier met het uitzoeken van Jou eigen smaak badpak.

Corrigerende badpakken