Gezonde Snacks

Bij de meesten van ons begint het al weer aardig te kriebelen. ’s Ochtens is het al lekker vroeg licht, het zonnetje laat zich steeds meer zien en de temperatuur stijgt. De zomer is een tijd om lekker te relaxen en waar kan dit beter dan aan het strand of zwembad. Bij badpakkenonline.net ben je natuurlijk aan het goede adres voor zwem- en strandkleding. In dit artikel willen we je graag nog wat tips meegeven om niet alleen lekker maar ook goedkoop en gezond te snacken aan het strand of zwembad.

Gezond eten is hot

Mensen willen niet meer te dik zijn en kiezen daarom steeds vaker voor gezond eten. Blogs zoals goedkoop snel afvallen over snel, gezond en blijvend afvallen winnen steeds meer aan populairiteit en besteden steeds meer aandacht aan gezondere voeding. De verwachting is dat deze zomer deze trend ook op de stranden zichtbaar zal worden. Wees dus goed voorbereid en neem onderstaande tips goed in je op en doe er je voordeel mee!

Watermeloen, heerlijk fris!

Watermeloen - badpakkenDe watermeloen is een echte verwennerij op een warme stranddag. Grote voordeel is dat de meloen thuis al gesneden kan worden. Als je de stukjes meloen verpakt in folie en koel bewaard in een koelbox of tas dan kun je op elk gewenst moment van de dag een lekker stuk meloen eten. Watermeloen is niet alleen lekker, het is ook nog eens beregezond. Het bestaat voor 90% uit water en is rijk aan vitaminen en mineralen. Men zegt zelfs dat watermeloen een genezende werking heeft.

Heerlijke zomerse smoothie

smoothie - badpakkenSmoothies van fruit maken en deze vervolgens meenemen in een koelbox naar het strand. We zullen het deze zomer steeds meer gaan zien is de verwachting. Een van mijn eigen favorieten is de smoothie van sinaasappelsap, framboos, banaan en yoghurt. Je hebt ongeveer 2 tot 3 sinaasappelen nodig, 1 banaan, 75 gram framboos en 3 lepels yoghurt. De sinaasappelsap pers je uit, je voegt de banaan en framboos toe en mixed het geheel in een blender. Vervolgens giet je het geheel in een glas/beker en voeg je de yoghurt toe. Even roeren en smullen maar. Of bewaren voor op het strand ☺

Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen van eenvoudige gezonde snacks om mee te nemen. Gezond eten en leven is trending en er zijn daarom nog veel meer gezonde snacks te bedenken. Denk hierbij aan pinda’s, ananas en peer. Wat ook lekker kan zijn is om een mix van fruitsoorten te maken.

Heb je nog meer zomerse ☀ snack tips laat het ons dan gerust weten!

☀ Voor nu alvast veel strandplezier gewenst! ☀